Läckeby GoIF

Referat

Referat: Primetime Football FC - Läckeby GoIF

Första träningsmatchen för Läckeby GoIF under försäsongen 2022, för motståndet stod Football Primetime FC!

Det första 15 minuterna är väldigt jämna. Det är lite avvaktande och det mest känns som att lagen känner på varandra!

Det är ont om målchanser inledningsvis men Primetime får matchens första målchans när en hörna nickas utanför!

Kort därefter bjuder Läckeby på ett fint anfall! Anfallet startas av mittbacken Olle Karlsson som driver iväg bollen offensivt, efter ett snabbt och fint anfall med många inblande avslutas anfallet med ett skott utanför!

Första 25 minuterna är stabila av Läckeby GoIF och Primetime kommer inte till speciellt många heta målchanser! Däremot skapar Läckeby inte mycket framåt heller, mycket för att man blir lite baktunga i sin formation när wingbacks faller ner och det bildas lite mer av en fembackslinje än en trebackslinje!

Efter 28 minuter skulle Primetime komma runt på sin vänsterkant, en boll hittar in i straffområdet och slås snett inåt bakåt förbi en utrusande Hoshiar Eliassi, bollen slås upp i nättaket, 1-0.

Efter ledningmålet för Primetime faller Läckeby lite längre ner i sina positioner och Primetime har mycket boll. Primetime kommer också till många avslut, flertalet en bra bit utifrån. Det är farligt flera gånger men det blir inga fler mål i den första halvleken!

Första halvlek slutar med en 1-0-ledning för Primetime, sista kvarten är klart bättre än Läckeby GoIF!

Andra halvlek startar och är bara sekunder gammal när provspelaren Hassan Hilowle blir frispelad, tyvärr blir avslutet lite tamt och Primetimes målvakt kan rädda skottet.

Läckeby inleder andra halvlek klart bättre än det avslutade den första och man ligger högre i banan med sina wingbacks vilket ger mer tyngd åt anfallen! Läckeby skapar mer framåt och får helt plötsligt ett helt annat djupledshot! Läckeby skapar också lite målchanser och känns betydligt farligare framåt!

Vuong "Kevin" Tran är mycket nära att kvittera när han avslutar ett snabbt och fint anfall, men skottet går tyvärr mitt på målvakten i Primetime!

Och istället för en kvittering för Läckeby så gör istället Primetime mål i anfallet efter! Även denna gången kommer de runt från kanten och hittar in snett inåt bakåt, 2-0.

Bara ett par minuter efter får Primetime en frispark en bit utanför straffområdet, frisparken slås snabbt och Läckeby hinner inte ta upp markering, 3-0.

Ett par halvchanser åt bägge hållet i slutskedet av matchen, men det sista som händer i matchen är att Primetime drygar ut sin ledning ytterligare efter att det är lite "hönsgård" i Läckebys försvar, 4-0.

Matchen slutar 4-0 till Football Primetime FC som, likt resultet visar, vinner rättvist!